Τοποθεσία

Λιβάδι Αστυπάλαια - Infinity Blue

Λιβάδι Αστυπάλαια

Το Infinity Blue Suites & Spa βρίσκεται σε μια όμορφη πλαγιά στην παραλία του Αγ.Βασίλη με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, καθώς και το ενετικό κάστρο. Το Infinity Blue απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από τη Χώρα και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την κοσμοπολίτικη παραλία του Λιβαδιού. Είναι η ιδανική τοποθεσία για όσους λαχταρούν την ηρεμία και την άμεση πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά των παραλιών της Αστυπάλαιας.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Ένα νησί σε σχήμα πεταλούδας

Το δυτικότερο νησί του Ομίλου των Δωδεκανήσων, η Αστυπάλαια, διαθέτει ιστορία αιώνων, ασβεστωμένα χωριά, καταγάλανα νερά και ηλιόλουστες παραλίες. Η Χώρα είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Είναι μια από τις πιο γραφικές χώρες του Αιγαίου, σκαρφαλωμένη σε ένα βράχο που προχωρά στη θάλασσα, σχηματίζοντας δύο όρμους. Στην κορυφή, θα δείτε το κάστρο της Χώρας να δεσπόζει πάνω από την πόλη με τους εντυπωσιακά λευκούς τρούλους των εκκλησιών της Ευαγγελίστριας και του Αγίου Γεωργίου, ορατούς πάνω από τα τείχη. Γύρω από το κάστρο βρίσκονται τα σπίτια της Χώρας με ασβεστωμένους τοίχους, μπλε πόρτες και παράθυρα και ξύλινες ράγες μπαλκονιού..

Η Αστυπάλαια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε μεγάλες βόλτες στην χώρα και στιγμές χαλάρωσης στην παραλία. Επίσης, διαθέτει όλων των ειδών τις παραλίες: υπάρχουν τόσο οργανωμένες παραλίες με παραθαλάσσια καταλύματα όσο και απομονωμένες παραλίες για γυμνιστές. Μάλιστα, τρεις δημοφιλείς δραστηριότητες στο νησί είναι η πεζοπορία, η ιστιοπλοΐα και το σαφάρι με τζιπ σε απόμερες παραλίες.